MENU

Wij helpen organisaties beter te presteren.
Nu en in de toekomst.

Paul, Peter en Petra de Managing Partners van P5COM in een bespreking

Solliciteren als (Junior) Consultant

Max. bestandsgrootte: 25 MB.
Het liefst een pdf.
Max. bestandsgrootte: 25 MB.
Het liefst een pdf.

Contact

Je kunt je cv ook mailen naar Christel van den Kommer via c.vandenkommer@p5com.eu of neem contact met haar op via 06 109 90 919.

 

Toekomstige collega’s

Wil je voordat je gaat solliciteren contact met je toekomstige collega’s om te horen hoe zij het werken bij P5COM ervaren? Bel dan gerust eens met Petra, Querien of René. Of stuur ze een appje of mailtje.

Qurien Brouwer - Project Director

Qurien Brouwer

Project Director

René de Bruijn - Managing Consultant

René de Bruijn

Managing Consultant

Petra de Leede - Managing Partner

Petra de Leede

Managing Partner

Blijvend betere resultaten, een hogere klanttevredenheid en medewerkers die trots zijn op hun werk. Dat is wat we organisaties helpen te bereiken. Door ze beter te laten focussen op hun hoofddoel, door de randvoorwaarden op orde te brengen én door met hen op de werkvloer aan de slag te gaan.

Hoe we organisaties helpen blijvend beter te presteren

Inspiring performance


Ambitieuze en heldere doelen, werkbare methoden, een open blik en oprechte samenwerking. Dat is de standaard – al het andere is maatwerk. Want iedere sector heeft zijn eigenheid en iedere organisatie is uniek. Wat dat betekent voor de samenwerking en de resultaten? Dat leest u hier.

Onze opdrachtgevers aan het woord

De P5COM GRZ Benchmark: Gericht verbeteren met direct bruikbare data

U wilt als GRZ-aanbieder optimale prestaties leveren. Concreet: een hoge kwaliteit van zorg, geboden door professionals die plezier hebben in hun werk en waarvoor u een gezonde vergoeding ontvangt. Onze GRZ Benchmark helpt u daarbij. Praktisch en meetbaar.

  • Objectieve prestatiemeting
  • Antwoorden op essentiële vragen
  • Direct aan de slag met de uitkomsten
  • Voor blijvend intern én extern succes
  • In drie stappen naar verbetering

GRZ Benchmark wordt besproken in het mdo

De mensen van P5COM

De mensen van P5COM zijn stuk voor stuk experts. Experts in het terugbrengen van complexe vraagstukken naar werkbare oplossingen en in het meenemen van mensen in veranderingen.

Bekijk ons team

Wilt u weten wat een P5COM-consultant voor u kan betekenen?


Of u nu een betere liquiditeit wilt, of tevredener klanten, of beter presterende teams. En of u nu bij een gemeente werkzaam bent, of in zorg, onderwijs, of bouw. Er is bijna altijd een consultant van P5COM die u kan helpen. Dat leest u ook terug in onze casussen. En dat hoort u van onze opdrachtgevers. Maar u kunt er ook gewoon met ons over praten.

P5COM maakt deel uit van Zorg van de Zaak


Zorg van de Zaak is hét bedrijfsgezondheidsnetwerk voor werkend Nederland. Tot het netwerk behoren arbodiensten, interventiebedrijven en zorginstellingen die met elkaar integrale oplossingen bieden voor de ontwikkeling van vitale organisaties waarin mensen worden versterkt in het voeren van eigen regie over hun gezondheid, werk en leven. Voor meer informatie: www.zorgvandezaak.nl.